HomeProfielTekstenAdviesTarievenMuggenKlantenContact
MUG adviseert!

MUG Teksten helpt u bij het opzetten en uitvoeren van uw communicatiebeleid. Of het gaat om uw reputatie, een cultuurverandering of het promoten van een product of een visie. Ons advies staat volledig in dienst van uw doelstellingen. De uitvoering van complexe creatieve trajecten doen wij samen met onze partners. Zodra onze inbreng geen toegevoegde waarde voor u heeft, brengen wij u in direct contact met deze specialisten.

Uw medewerkers
Hoe houdt u uw medewerkers betrokken bij uw bedrijfsvisie? Hoe consistent is uw wervings- en selectiebeleid? Communiceert uw HRM- of P&O-afdeling wel optimaal met uw medewerkers? Wij adviseren u over loyaliteitsverhogende en motiverende communicatiestrategieŽn.

Uw promotie
U wilt adverteren, een marketingcampagne lanceren of een brochure uitgeven. Wij helpen u bij een planmatige en doelgerichte aanpak. U kunt kiezen voor strategische adviezen, een second opinion, het (her)schrijven van de teksten en/of de volledige uitvoering.

Uw omgeving
U wilt uw goede naam versterken en vertrouwen genieten. U weet dat u daarvoor een actief PR-beleid moet voeren. MUG Teksten beschikt over de expertise om u daarbij te helpen. Dat begint altijd met het doorlichten van uw huidige PR-beleid. In het vervolgtraject bepaalt u welke volgende stappen u wenselijk vindt.