HomeProfielTekstenAdviesTarievenMuggenKlantenContact
MUG schrijft!

MUG Teksten schrijft voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en overheidsinstanties. Wij verzorgen iedere vorm van schriftelijke communicatie waarmee uw organisatie te maken heeft. Wervend, informatief of journalistiek. Print of digitaal. Productie of eindredactie. Voor uw klanten, leden of medewerkers.

Uw blad
Wij vullen of redigeren uw personeelsblad, relatiemagazine of nieuwsbrief. Zo weet u zeker dat de kwaliteit en continuďteit gegarandeerd is. U schakelt ons in voor interviews, tekstproductie, eindredactie, beheer redactieformule, coördinatie, planning of volledige uitvoering.

Uw website
Wij zorgen ervoor dat uw website actueel en fris blijft. U kiest voor een eenmalige tekstherziening, voor een complete makeover van uw site of voor een continu bewakingsproces. Wij kunnen zelfs de actualiteiten op uw website verzorgen zonder dat u er omkijken naar heeft.

Uw huisstijl
Uw correspondentie is gezichtsbepalend voor uw organisatie. Elke tekst die naar buiten gaat, draagt uw signatuur. Wij helpen u bij het bepalen en doorvoeren van uw huisstijl en herschrijven uw standaardbrieven en e-mails in overeenstemming met het door u gewenste imago.

Uw goede naam
U heeft regelmatig iets te melden. Een ontwikkeling binnen uw bedrijf, een nieuw product of een visie op uw markt. Maar hoe komt u overtuigend in de media? Wij (her)schrijven uw persberichten, artikelen of columns en zorgen voor de nodige perscontacten.

Uw marketing
Uw bedrijfsbrochure, productfolders of reclame-uitingen zijn regelmatig aan vernieuwing toe. Een grondige scan van uw marketingmateriaal én een interview zijn voor ons voldoende om uw bedrijfsuitingen weer helemaal up-to-date te maken.

Uw Engelse, Duitse of Italiaanse teksten
Een paper, artikel of verslag vertalen? Wij vertalen niet. Wij schrijven aansprekende Nederlandse teksten op basis van uw origineel. Omdat wij ‘native’ Muggen zijn, ‘vertalen’ wij alleen naar het Nederlands.

Uw verantwoording
Uw organisatie moet regelmatig verantwoording afleggen over het gevoerde beleid. Met een financieel verslag, een onderzoeksrapport of een MVO-verslag. Wij hebben de ervaring om van uw reportage een prettig leesbaar verhaal te maken waarin uw beleid helder naar voren komt.